Αρχική Σελίδα

Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το twill υπαίθριου 2/2 υφάσματος βαμβάκι-αίσθησης είναι καλό, η ποιότητα είναι μέχρι τα πρότυπά μας. Το πρόσωπο που ερχόμαστε σε επαφή με είναι συμπαθητικό.

—— Dheeraj Gupta

Η ποιότητα των υφασμάτων έχει περάσει τη δοκιμή και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στο μέλλον!!

—— Michelle

Είχα ψάξει για μερικά υπαίθρια υφάσματα για πολύ καιρό. Και σας ήρθα σε επαφή με και αγόρασα το κατιονικό ύφασμα που είναι αυτό που θέλω. Θα δώσω την προσοχή σε σας και θα περιμένω την επόμενη συνεργασία μας!

—— Dave

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής OEM / ODM Ε & Α
1 2 3 4 5 6 7
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

1 2 3
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd
Δωμάτιο δοκιμής
Δωμάτιο δοκιμής
Δωμάτιο δοκιμής

Δωμάτιο δοκιμής

Δωμάτιο δοκιμής

Δωμάτιο δοκιμής

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας έχει την γκρίζα βάση κατασκευής υφάσματός της και επεξεργασίας, και έχουμε μια σειρά επαγγελματικών εξοπλισμών παραγωγής. Από το νήμα, το γκρίζο ύφασμα, που βάφει, τελειώνει, ποιοτική επιθεώρηση στα προϊόντα μας, έχουμε μια πλήρη και επιστημονική διαδικασία παραγωγής και έναν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

   

  Στην επιχείρησή μας, έχουμε 30 υδραυλικούς αργαλειούς και 40 αεριωθούμενους αργαλειούς, έτσι μπορούμε να παρέχουμε 300000 μέτρα το μήνα. Επιπλέον, έχουμε το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και την επαγγελματική ομάδα ποιοτικής επιθεώρησής μας.

   

  Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 • OEM / ODM


  Έχουμε ένα πλήρες και επιστημονικό ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Επιπλέον, έχουμε το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και την επαγγελματική ομάδα ποιοτικής επιθεώρησής μας.

   

  Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

   

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας πάντα σταθερά θεωρεί ότι το προϊόν είναι η ζωή μιας επιχείρησης και η κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης company. Επομένως, η επιχείρησή μας είναι πάντα δεσμευμένη στην ανάπτυξη των νέων υφαντικών προϊόντων. Είμαστε κύριοι ενός συνόλου επαγγελματικών εξοπλισμών για την υφαντικές έρευνα και την ανάπτυξη, και της οργάνωσης ένα ανεξάρτητο υφαντικό ερευνητικό τμήμα με μια επαγγελματική ομάδα. Θα εξυπηρετήσουμε εσείς βασίσαμε ολόψυχα στην άριστη ποιότητα και την υψηλή πίστωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Jingang Textile Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sara Shi

Τηλ.:: +86-15906251086

Φαξ: 86-512-6365-9503

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)